Zelfgemaakte Rokerige BBQ saus
Perfect voor schnitzels, tosti’s, burgers of als dip
Ingrediënten:
1 eetlepel ketchup
1 theelepel sriracha
1 theelepel grove mosterd
1/4 theelepel gerookt paprikapoeder
1/4 theelepel BBQ Fresh & Smokey American Style (Jonnie Boer kruidenmix)
1 klein scheutje water (om te verdunnen)
Optioneel: 1 fijngehakt blaadje citroenverbena (voor een frisse toets)
Bereiding:
- Doe alle ingrediënten in een kommetje.
- Roer goed door tot je een gladde saus hebt.
- Voeg een klein beetje water toe om de saus iets dunner te maken naar wens.
- Laat eventueel even staan zodat de smaken goed kunnen mengen.
—
Bewaartip:
Bewaar de saus afgedekt in de koelkast tot 3 dagen.
Wordt zelfs lekkerder na een paar uur!
Heerlijk op tosti’s, sandwiches of bij gegrild vlees.