B.J.P. Appels - Recepten voor 1 a 2 personen

Zelfgemaakte Rokerige BBQ saus

Perfect voor schnitzels, tosti’s, burgers of als dip

Ingrediënten:

 1 eetlepel ketchup

 1 theelepel sriracha

 1 theelepel grove mosterd

 1/4 theelepel gerookt paprikapoeder

 1/4 theelepel BBQ Fresh & Smokey American Style (Jonnie Boer kruidenmix)

 1 klein scheutje water (om te verdunnen)

 Optioneel: 1 fijngehakt blaadje citroenverbena (voor een frisse toets)

Bereiding:

 

  1. Doe alle ingrediënten in een kommetje.

  

  1. Roer goed door tot je een gladde saus hebt.

  

  1. Voeg een klein beetje water toe om de saus iets dunner te maken naar wens.

  

  1. Laat eventueel even staan zodat de smaken goed kunnen mengen.

 

 

Bewaartip:

 Bewaar de saus afgedekt in de koelkast tot 3 dagen.

 Wordt zelfs lekkerder na een paar uur!

 Heerlijk op tosti’s, sandwiches of bij gegrild vlees.